کابین آسانسور برانکارد بر ( بیمارستانی )

ابعاد و مشخصات در آسانسورهای برانکارد بر و یا تخت بر مدل بیمارستانی متغیر است. به گونه ای که برای یک مدل 21 نفره باید حداقل ابعاد در نظر گرفته شده برای عرض کابین 140 سانتی متر و 240 سانتی متر برا عمق آن باشد. همچنین حداقل ابعاد عرض درب، 130 سانتی متر و ارتفاع آن نیز باید 210 سانتی متر باشد.

آسانسورهای بیمارستانی (بیماربر)

آسانسور بیمارستانی وسیله ای است که برای کمک به حمل بیماران، مواد و تجهیزات بیمارستانی مورد استفاده قرار می گیرد. این بالابرها را می توان در هر جایی از بیمارستان که شرایط آن فراهم باشد نصب و راه اندازی کرد. البته باید همانند سایر آسانسورها محل نصب آن مشخص و آماده سازی شده باشد. این سیستم ها بسته به نیازهای بیمارستان ها و مراکز درمانی در ابعاد و ظرفیت های مختلف طراحی و ساخته می شوند. آسانسورهای بیمارستانی هم توسط بیماران و هم کارکنان و کادر درمانی مورد استفاده قرار می گیرند. زیرا امکان دسترسی آسان و ایمن به طبقات مختلف بیمارستان بدون هیچ مشکل یا خطر خاصی با این سیستم ها وجود دارد. این آسانسورها به دو دسته تخت بر و برانکاردبر تقسیم می شوند که هر کدام ویژگی های خاصی دارند. در این زمینه شرکت هیرو آسانسور به عنوان مجموعه ای تخصصی در صنعت آسانسور، انواع بالابرهای بیمارستانی را در مدل ها و ابعاد مختلف طراحی و تولید می کند. آسانسورهای بیمارستانی تولید شده در این شرکت از نظر کیفیت، کارایی، ایمنی و رعایت استانداردها در سطح بالایی هستند.

در آسانسورهای بیمارستانی ، بایستی علاوه بر رعایت شرایط آسانسورها نکاتی مخصوص اینگونه آسانسورها هم رعایت شود که به چند نمونه اشاره می گردد:

آرشیتکت های ساختمان باید توجه کنند که اورهد این نوع آسانسورها به حدود ۴۶۰ سانتیمتر می رسد (در مقایسه با آسانسورهای معمولی که حدود ۳۸۰ سانتیمتر است).
بهتر است دقت شود که دیواره ها به گونه ای انتخاب شوند که امکان تجمع آلودگی ها وجود نداشته باشد و کف و دیواره ها به راحتی قابل استریل کردن باشند.
از اهم مواردی که باید در طراحی بیمارستان مد نظر قرار گیرد عرض راهروهاست که باید با ابعاد تخت ها و ترولی های حمل مواد و وسایل متناسب باشد که بهنگام فعالیت آنها مشکلاتی با تردد نفرات بوجود نیاید.
امروزه با استفاده از ورق استیل Anti finger (از مواد نانو) برای پوشش داخلی کابین، می توان وضعیت بهتری ایجاد کرد. پیشنهاد می شود عرض درب این آسانسورها حداقل ۱۳۰ و ارتفاع آن ۲۱۰ سانتیمتر انتخاب شود.
با توجه به امکان برخورد تخت یا برانکارد با دیواره های کابین جهت جلوگیری از آسیب دیدن دیواره ها از زهوارهای مناسب استفاده گردد. همچنین دکمه Extended door-open بسیار مفید و کاربردی است. در صورتی که محدودیت مسائل مالی وجود نداشته باشد، استفاده از آسانسورهای “مقاوم در مقابل زلزله” گزینه بسیار خوبی است.

عرض خالص کابین حداقل ۱۴۰ و عمق خالص کابین حداقل ۲۴۰ سانتیمتر باید انتخاب شود تا تخت با یک همراه به راحتی در آن جا بگیرند. ظرفیت چنین آسانسوری ۱۶۰۰ کیلوگرم (معادل ۲۱ نفر) می باشد.
آسانسورهای تخت بر بزرگتر به ظرفیت های ۱۸۰۰ کیلوگرم (معادل ۲۴ نفر)، ۲۰۰۰ کیلوگرم، و ۲۵۰۰ کیلوگرم، نیز وجود دارد، که در کابین علاوه بر فضای مورد نیاز برای تخت و همراه، فضایی برای حمل بعضی از تجهیزات پزشکی همراه بیمار نیز امکان پذیر است.

آسانسور تخت بر

آسانسورهای تخت بر به منظور جابجایی بیماران و تخت های اتاق عمل در مراکز درمانی و بیمارستان ها نصب شده و مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع بالابرها بسته به شرایط بیمارستان یا مرکز درمانی و تعداد طبقات آن ها می توانند در دو نوع کششی و هیدرولیک ساخته شوند. این سیستم ها نقش حیاتی در بیمارستان ها ایفا می کنند. زیرا با سرعت جابجایی خود می توانند برای بیمارانی که لحظات برای آن ها اهمیت زیادی دارد بسیار مفید و کارآمد عمل کنند. کابین این آسانسورها بر اساس استانداردهای مربوطه باید ابعادی بین 1400*2400 میلی متر داشته باشند. بازشوی درب کابین نیز باید ارتفاع و عرضی به ترتیب 1300 و 2100 میلی متر داشته باشد. این بالابرها به سیستم تراز طبقه مجهز هستند. در این سیستم ها دکمه باز ماندن درب کابین در مقایسه با سیستم های معمولی می تواند به مدت طولانی تری درب کابین را باز نگه دارد تا تخت بیمار به راحتی وارد و خارج شود. همچنین این بالابرها به سیستم برق اضطراری مجهز هستند که در مواقع قطعی برق بتواند کابین را به نزدیک ترین طبقه حرکت دهد.

لطفا صبرکنید...